Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Aquest Nadal arriba a Seva “Coco” i “Els increïbles 2”!

El 4 de gener els nens i nenes podran gaudir de la projecció d’aquestes dues pel·lícules a la Sala Polivalent

L’Ajuntament de Seva continua amb la seva programació cultural durant el Nadal. La pròxima activitat està destinada als nens i nenes del poble i es tracta de la projecció de dues pel·lícules infantils: “Coco” i “Els increïbles 2”. Els dos films es podran veure el divendres 4 de gener a partir de les 16.30h a la Sala Polivalent.

En un petit i alegre poble mexicà viu Miguel, un nen de 12 anys que pertany a una família en la que la música està prohibida ja que, fa molts anys, el besavi del protagonista va abandonar a la seva dona per seguir el seu somni de ser músic. Arran d’aquest fet, la família de Miguel sempre ha pensat que la música està maleïda. Tot i això, el protagonista estima la música i vol complir el seu somni de tocar la guitarra, inspirat pel seu cantant favorit de tots els temps, Ernesto de la Cruz. En el matí del Dia de Morts, el jove es veurà embolicat en una fantàstica aventura al costat del seu gos Dante. Tots dos aconseguiran entrar al Món dels Morts, on coneixeran als seus avantpassats, a més d'un esperit amic anomenat Héctor. Amb la festivitat del Dia de Morts com a teló de fons, “Coco” ens traslladarà a aquest món colorit i musical que és una celebració de la vida, de la família, els records i la connexió a través de diverses generacions.

Pel que fa a “Els increïbles 2”, la trama de la pel·lícula se centra en la família Parr i com ells han de lluitar per readaptar-se en la societat com una família normal pel fet que el govern segueix prohibint la lliure activitat d'individus amb poders. Amb el sorgiment d'un nou vilà i l'ocupació de Helen per legalitzar els superherois, la família ha de tornar a operar com herois per salvar al món una vegada més.

 

268x0w  6059145

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter