Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Tot a punt per celebrar la Festa Major de Seva!

La festivitat tindrà lloc del 3 al 16 d’agost, i inclourà en la seva programació actes de tota mena i dirigits a tots els públics i gustos: activitats d’esport, botifarrades populars, espectacles, desfilades, rues, gimcanes infantils, concerts, balls i un munt de propostes més.


Consulteu aquí el programa complet.


El municipi de Seva està preparat per engegar la seva Festa Major, que arrencarà aquest dissabte, 3 d’agost, i s’allargarà fins al divendres 16. Un any més, els carrers i les places de la vila s’ompliran d’alegria, vida, activitat i, sobretot, d’un ambient agradable i popular. Com cada any, es confia que les festes seran gaudides amb responsabilitat, seny i civisme. Sota el lema “gaudim-la”, enguany la festivitat donarà el tret de sortida amb esport: tir al plat, el III Campionat de 12 hores de Pàdel i l’inici del Torneig de 12 hores de Futbol 7.


El pregó serà el dimecres 7 d’agost, i el pronunciarà Glòria Rovira, coneguda com “la Glòria de Ca la Ramona”, a les 22.30 h a la Pista Poliesportiva. Tot seguit, en el seu vessant més solidari, tindrà lloc la Desfilada de vestits de l’Associació Contra el Càncer de Seva.
En aquesta edició també s’ha posat el focus en el públic familiar, juvenil i infantil. Per aquest motiu, trobareu gimcanes, jocs i propostes per als més menuts. A més, per aquells que tinguin ganes de rauxa, hi haurà concerts, discomòbils o un dels plats principals: el IX Carnaval d’Estiu per a totes les edats (divendres 9 a les 23 h a la Pista Poliesportiva).


L’organització no ha volgut obviar tampoc la tradició i l’essència de la nostra cultura. Per això, tindran lloc diferents jocs tradicionals, balls de sardanes, havaneres o la Missa solemne en honor a Santa Maria (dijous 16, a les 11 h a l’Església de Seva), entre altres propostes.


L’alcaldessa de Seva, Maria Anna Pineda, vol donar les gràcies a tothom qui ha participat en l’organització de la Festa Major, així com als voluntaris, brigades i equips de persones que dediquen temps i esforç perquè tot surti perfectament. Des de l’Ajuntament, també s’agraeix i es valora l’enorme feina duta a terme per la Comissió de la Festa Major de Seva. “Bona festa major a tothom!”, desitja l’alcaldessa.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter