Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Èxit i germanor a la Festa Major d'El Pinós!

La festivitat d’aquest barri sevenc ha tornat a rebre una gran acollida entre el públic. Les activitats programades es van realitzar sense cap contratemps i amb una bona resposta per part dels veïns.


El passat dissabte, 3 d’agost, Seva va viure la Festa Major d’El Pinós. La celebració va aplegar un munt de veïns, que van gaudir de la variada i extensa programació que es va allargar durant tot el dia.


Els actes van començar amb un esmorzar popular a l’esplanada del Local Social, que va anar seguit de la cercavila pels carrers del barri i amb la participació dels Geganters i Grallers de Centelles, els Tabalers de Cabrons, les Bruixes de Centelles i els Capgrossos del Pinós. Finalment, es va prosseguir amb un vermut de germanor amb tots els participants.


A la tarda, el Local Social va acollir la interessant xerrada a càrrec d’en Francesc Casanellas sobre les mostres d’art rupestre que es troben als voltants d’Aiguafreda, que va tenir una gran resposta per part del públic. I, tot seguit, va arrencar un seguit de partides de billar americà.


La festivitat va concloure amb el sopar a la fresca de Festa Major, amb música ambiental i un gran bingo que va amenitzar l’ambient, increïblement agradable. L’Ajuntament de Seva vol donar les gràcies a l’organització, als voluntaris i a la gent que va participar i va gaudir de la Festa Major.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter