Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Tot a punt per a la Festa Major del Montanyà!

La festa s’iniciarà el proper dijous 22 d’agost i s’allargarà fins al diumenge 25.

L’Associació de Veïns de la Urbanització del Montanyà ha organitzat diverses activitats per tal de celebrar la seva Festa Major, que tindrà lloc del 22 al 25 d’agost. Durant aquests dies, els actes populars al carrer seran els protagonistes i està previst que se celebri un campionat de pàdel, un de futbol, un vermut, jocs infantils, un sopar compartit, un mercat d’artesania i una arrossada popular entre d’altres.

Des de l’entitat esperen que aquests dies la vida a carrer i la convivència siguin els protagonistes i, juntament amb l’Ajuntament de Seva, es fa una crida als veïns perquè participin activament de les activitats previstes.

Quatre dies per gaudir amb els veïns

Les festes s’iniciaran uns dies abans amb el torneig de parxís i altres jocs de taula, que tindran lloc del 19 al 23 d’agost, cada dia, a les 18 h al Casal. Per tal de participar-hi cal posar-se en contacte amb Carme Aregall al 671 654 795. El dijous es farà la inauguració de la Festa Major al Casal, on hi haurà un vermut presidit per l’alcaldessa, Maria Anna Pineda, i el 2n tinent d’alcalde, Francesc Xavier Rierola.

El divendres serà el dia en què se celebrarà el campionat de pàdel, que començarà a les 9 del matí a Foment de Tona i costarà 5 € per participant. Per inscriure’s cal contactar amb Julio Elvira al 690 309 410. També se celebrarà el campionat de futbol, en aquest cas a les 17.30 h de la tarda, en el camp de gespa artificial de l’Hotel. Finalment, es farà la final dels jocs de taula al Casal.

L’endemà, el dissabte, els més petits podran participar en els jocs infantils dirigits per “Sarao Infantil’ que es faran a l’esplanada del Casal a les 17.30 h. Durant la tarda també hi haurà xocolatada. Els assistents també podran muntar als ponis que portarà la Hípica Iriscar de Seva a l’esplanada del Casal, a partir de les 18.30 h. Per donar per acabat el dia, es farà un sopar compartit de Festa Major on tots els veïns estan cridats a portar tapes, montaditos o qualsevol pica-pica. L’Associació de Veïns s’encarregarà de l’aigua i el vi.

Per últim el diumenge es farà un taller infantil d’artesanies pels infants al Casal a partir de les 10 del matí. A les 12 h, s’iniciarà el mercat d’artesania, on els nens podran vendre els productes i les artesanies fetes des de casa o en el taller. Aquest es farà a l’esplanada del Casal. A continuació tindrà lloc una arrossada popular que costarà 15.40 € per persona, els tiquets de la qual es podran comprar a l’Hotel Nou d’El Montanyà abans del 23 d’agost. Els assistents hauran de portar taules, cadires i estris per menjar. Per acabar la festa, es portarà a terme l’espectacle infantil Festa Quina Festa al Casal, a partir de les 5 de la tarda.

Per a qualsevol dubte amb els actes organitzats, contacteu amb Inés Vall-llossera, de la Comissió de Festa Major al 659 579 467.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter