Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Finalitzen les activitats de l’Estiu Jove organitzat per la Mancomunitat La Plana

Les activitats han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Seva, l’EMD de Sant Miquel de Balenyà i la resta de municipis que formen part de l’agrupació.

El servei de joventut de la Mancomunitat La Plana ha organitzat durant aquest mes de juliol una nova edició de l’Estiu Jove, on han participat joves dels municipis que formen part de l’agrupació, entre ells l’Ajuntament de Seva i l’EMD de Sant Miquel de Balenyà, El Brull, Balenyà, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona i Viladrau.

El cicle ha comptat amb un ampli programa d’activitats lúdiques i formatives per al col·lectiu de joves dins el període de vacances amb l’objectiu d’estimular la participació juvenil local treballant diferents valors com la cohesió, el compromís, la igualtat d’oportunitats i l’apoderament, emmarcats dins el Pla Local de Joventut, tot generant espais de convivència.

En el conjunt de municipis, en l’àmbit formatiu, s’oferien diferents cursos de formació en el lleure en el que s’ha acabat realitzant un curs de premonitoratge en el lleure. En l’àmbit del lleure, una de les novetats d’enguany ha estat la gimcana “Humor Amarillo” amb l’objectiu de dinamitzar espais a l’aire lliure. L’oferta lúdica s’ha completat de forma molt variada amb diversos tallers i activitats com la iniciació al bodypaiting, el tastet d'acroesport, els tallers de batuts i smoothies i el torneig d'Scooter.

Per tancar l’Estiu Jove una de les activitats més esperades ha estat la sortida mancomunada a Water World, parc aquàtic situat a Lloret de Mar, on hi ha participat més de 80 joves.

A Seva, per segon any consecutiu, l’Estiu Jove ha tingut el tret de sortida amb la Setmana de la Joventut que aquest any celebrava la setzena edició, organitzada per l’entitat juvenil KEG i en coordinació amb el Servei de Joventut del municipi.               
                 
Enguany, la setmana de la joventut, ha comptat amb activitats ja instaurades en el municipi com la Proclamació de l’hereu i la pubilla, el Sopar i Concert Jove, el Cinema a la fresca o el Torneig de FIFA i de Futbol 3x3. Però també ha englobat novetats com el I Festival de patinatge artístic del CPA Seva i l’activitat d’Inflables a la piscina.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter