Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

La sevenca Ivette Callís protagonitza el musical Hansel i Gretel

L’espectacle es podrà veure aquest diumenge, 20 d’octubre, a la Polivalent de Seva.

El musical Hansel i Gretel arriba aquest cap de setmana a Seva amb un personatge molt especial. La sevenca Ivette Callís és una de les protagonistes de la història en la que interpreta a la mare dels dos germans entremaliats.

Hansel i Gretel és un dels clàssics dels germans Grimm que, en format conte fantàstic, explica la història de dos germans que viuen en una família pobre amb la seva mare, que no té prou diners per donar-los menjar tres cops al dia. Davant d’aquesta situació, la mare els demana que vagin a casa de la senyora Witch, que els cuidarà i alimentarà. De camí però, es perden enmig del bosc fins que es troben amb una casa plena de xocolata i gominoles. La casa resultarà ser d’una bruixa, que empresonarà als dos germans i els donarà menjar per engreixar-los.

L’espectacle, que fa parada a Seva enmig de la gira per tot l’Estat espanyol, tindrà lloc aquest diumenge, 20 d’octubre, a la Polivalent de Seva. Les entrades per la funció es poden adquirir anticipadament per 5 euros o el mateix dia de l’espectacle a taquilla per 7 euros.

Ivette Callís té 25 anys però ja comença a tenir un bon currículum en curtmetratges, publicitat i teatre. La sevenca va ser premiada el passat mes de febrer al festival de curtmetratges de Bucarest (Romania) pel seu paper a Nora. A més, l’actriu ha protagonitzat l’obra de teatre Camins Tancats, Sueño de una noche de verano o Forest entre d’altres.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter