Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Seva viurà unes festes plenes d’activitats lúdiques, tradicionals i infantils!

El Parc de Nadal, la Quina, la Pujada al pessebre, els Pastorets i el concert de Cap d’Any són alguns dels actes prevists per aquests dies.

L’Ajuntament de Seva ha programat, de la mà de diverses entitats del municipi, un grapat d’activitats de totes les temàtiques perquè els sevadans i les sevadanes puguin viure aquestes festes nadalenques sense desplaçar-se fora del poble.

Aquest mateix diumenge 15 de desembre hi ha la Pujada al pessebre a Font Pomereta. Aquesta activitat, a càrrec del centre excursionista de Seva, començarà a les 8h des de la plaça de la Creu. A les 9h es farà una segona sortida des del Brull. Un cop d’alt, es deixarà el pessebre, es cantaran nadales i es compartirà un esmorzar.

Abans que comencin les festes de Nadal, els alumnes de sisè de l’escola Farigola representaran els Pastorets. Aquesta activitat es farà el dijous 19 de desembre a la Polivalent i tenen prioritat d’entrada els pares i mares de l’escola. Aquella mateixa setmana es farà la Quina de Nadal, amb cinc sortejos amb fantàstics premis, com menús a restaurants de la comarca, productes artesanals, ecològics i de proximitat, activitats, tractaments de bellesa i un televisor Toshiba de 32”. Aquesta activitat, a càrrec de l’AFA de l’Escola Farigola, permetrà recaptar diners per invertir en material pedagògic i per la Marató de TV3. Es farà el diumenge, 22 de desembre, a les 17h a la Polivalent.

La setmana del 23 de desembre al 29 serà la gran setmana, amb moltes activitats cada dia. Per començar, el dilluns, de 16.30 a 1930h els nens podran gaudir d’una Tarda de jocs de taula a la Polivalent amb Lu2, experts en jocs, que vindran a fer una demostració de molts jocs amb els que passar una bona estona. Qui vulgui, podrà comprar algun dels productes. El dia de Nadal, es farà un Ball de Nadal a la Polivalent. Serà a les 18h, amb un concert, i en acabar, balls de saló amb Sol de Nit.

L’endemà, coincidint amb el dia de Sant Esteve, es repetirà una sessió de Ball de Nit amb Sol de Nit. Els dies 27 i 28 de desembre seran molt especials pels petits de la casa. Seva acollirà el Parc de Nadal, on hi haurà com cada any un munt de sorpreses i jocs, i el patge reial recollirà les cartes de 16 a 19h.

Ja a les acaballes de l’any, el diumenge 29 de desembre hi haurà el Concert de Cap d’any a la Polivalent. Un concert molt especial a càrrec de la Principal de la Bisbal, que es farà a les 18h. El 30 de desembre es farà una sessió de tarda de cinema infantil a la Polivalent, on es projectaran les pel·lícules ToyStory 4 i El Rey Leon. Finalment, la nit de Cap d’Any tornarà a viure’s a la Polivalent de Seva amb balls de saló, cotilló i una gran benvinguda al 2020.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter