Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Seva viu unes festes plenes d’activitats lúdiques, tradicionals i infantils!

Durant aquestes festes nadalenques, Seva ha viscut jornades plenes d’activitats populars destinades a la diversió i entreteniment de tots els veïns i veïnes del poble.

Les activitats començaven ja el diumenge 22 de desembre a les cinc de la tarda, quan l’AFA de l’Escola Farigola organitzava la tradicional Quina de Nadal. L’acte, que es va celebrar al Centre Cívic Polivalent de Seva, repartia fins a 5 quines i també una Antiquina final amb premi especial. Tots els beneficis van anar destinats a material pedagògic i també per a La Marató de TV3.

L’endemà, el dilluns 23 de desembre a la tarda, Lu2, una empresa experta en jocs de taula, va presentar les últimes novetats per aquestes festes. Al llarg de tres hores, els nens i nenes de Seva van poder gaudir provant i jugant a diferents jocs de taula.

El 26 de desembre hi va haver el tradicional Ball de Sant Esteve amb el duo Sol de Nit. Es va fer a la Sala de Seva, a dos quarts de sis de la tarda, i durant l’acte es va sortejar un gran lot de Nadal entre tots els assistents.

Durant la tarda del divendres 27 i del dissabte 28 de desembre, desenes de nens i nenes de Seva van poder gaudir jugant a múltiples activitats al gran parc de Nadal que es va organitzar.

Un dels actes més especials arribava el diumenge 29 de desembre a la tarda, dia en el que la Principal de la Bisbal va oferir un concert molt especial de Cap d’Any a la Polivalent.

L’endemà, 30 de desembre, la quitxalla agafava protagonisme amb una doble sessió de cinema infantil. A la tarda, a La Polivalent es van projectar Toy Story 4 i, posteriorment, El Rey León.

Per últim, el dimecres 1 de gener a la tarda es van fer balls de saló a la Polivalent.

Des de l’Ajuntament de Seva es vol agrair a tots els veïns i veïnes la bona resposta i la participació que hi ha hagut en tots els actes organitzats durant aquestes dates nadalenques i es vol desitjar a tothom un magnífic any 2020, ple de projectes i il·lusions!

parc nadalquina

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter