Notícies d'economia i comerç de l'Ajuntament de Seva

No et perdis la fira de l'oli i del pa a Seva!

El municipi acull per primer cop aquesta iniciativa amb l'objectiu d'impulsar el consum de productes de qualitat i proximitat. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 15 d'abril.

La plaça de la Creu es prepara per viure el dissabte 15 d'abril, durant tot el dia, la primera fira de l'oli i del pa, una activitat organitzada per Eixmedia i Firalia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Seva que té per objectiu posar en valor aquests productes de la terra. La regidora de Promoció Econòmica, Anna Soler, destaca que "la jornada no només potenciarà i dinamitzarà el sector comercial, sinó que també esdevindrà un element important de divulgació de la cultura agroalimentària i, alhora, atraurà visitants de la comarca".

Les persones que assisteixin hi trobaran olis de qualitat i de diferents varietats i procedències del territori català, així com pa de pagès i de farines especials presentats en diversos formats. Aquest esdeveniment comptarà amb una vintena de parades, on els visitants també hi podran tastar aliments relacionats amb aquests productes, com olives o conserves en oli, entre altres.

A més, els assentadors participants, com a bons coneixedors de les seves elaboracions, també faran tasques de divulgació de la cultura de l'oli i del pa. Així doncs, els visitants podran conèixer de primera mà l'origen i les particularitats de cada producte.

La fira de l'oli i del pa, que se celebra des del febrer de l'any 2016 arreu de Catalunya, ha tingut una gran acollida en els municipis on s'ha realitzat. Per això, l'Ajuntament de Seva anima els veïns, veïnes i gent de la comarca a participar en aquesta fira temàtica amb la voluntat de descobrir nous productes catalans de qualitat i proximitat.

  

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: de dilluns a divendres 9h a 14h. Dilluns i dijous de 15,30h a 19h

-Juliol: de 9h a 14h. dilluns a divendres de 15,30h a 19h

-Agost: de dilluns a divendres 9 a 14h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter