Notícies d'economia i comerç de l'Ajuntament de Seva

Subvencions per contractar personal d’atenció a la gent gran o dependent

El Departament de Treball busca generar llocs de treball en l’àmbit de la cura domiciliària de les persones grans o dependents. Per aquest motiu s’ofereix una subvenció per a contractar, per un mínim de 12 mesos, professionals que en els darrers dos anys no hagin sigut donats d’alta a la Seguretat Social.

La subvenció, en el cas que el contracte sigui a jornada completa, pot ser de fins a 2.685 €, que és el cost de la quota de Seguretat Social de tot un any.

Qui pot optar-hi?

Per poder obtenir la subvenció, cal ser major d’edat, residir i estar empadronat a Catalunya, estar al corrent de totes les obligacions tributàries i que els ingressos bruts anuals de la unitat familiar compleixin uns llindars. Els llindars es poden consultar en aquest enllaç: consulta'ls. A més, cal que la persona a contractar també compleixi uns requisits.

Qui pot ser contractat/da?

Cal que la persona contractada no hagi sigut donada d’alta a la Seguretat Social durant els últims dos anys i, a més, cal tenir nacionalitat espanyola o d’un país de la Unió Europea. En cas contrari, han de ser titulars d’una autorització de residència o bé acreditar tres anys de residència a Espanya, no tenir cap mena d’antecedents penals, i disposar de l’informe INF02 de la Generalitat.

Les sol·licituds es podran presentar properament de forma telemàtica, a través d’un formulari electrònic que s’activarà a la web del Departament de Treball.

Les sol·licituds s’estudiaran segons l’ordre cronològic de presentació.

Més informació AQUÍ.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter