Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

L’escola Farigola ja disposa d’un menjador ventilat

  • L’empresa Giacomini amb seu a Seva, ha regalat dos novedosos aparells de renovació i recuperació de l’aire per al menjador de l’escola Farigola

Els reis han arribat abans d’hora a l’escola Farigola amb un regal molt esperat i d’un ús diari. Actualment tota la comunitat educativa disposa de dos novedosos aparells de renovació de l’aire i recuperació del calor de forma activa, que els permetrà no haver de tenir les finestres obertes per ventilar l’espai, ara que arriba el fred i que la ventilació és necessària com a mesura per frenar la pandèmia de la COVD19.

Els aparells són una donació de l’empresa local Giacomini, dedicada al món de la calefacció i especialitzada en terres radiants, que fa més de vint anys que té a Seva la seu de la seva filial Italiana a l’Estat

La donació és fruit de la col·laboració entre l’empresa i la regidora d’Educació, Núria Busquets, que en recerca de solucions per l’actual situació va contactar amb ells per intentar millorar la situació del menjador, espai on els alumnes pel fet de menjar, van sense mascaretes tota l’estona, i fins ara la solució era obrir les finestres. Doncs ara, la situació canvia dràsticament perquè es poden assegurar totes les mesures de ventilació sense haver de tenir les finestres obertes i no passar el fred que al mes en el qual ens trobem es fa notar de valent.

Des del consistori, i en especial la regidora Núria Busquets, vol agrair la col·laboració i la donació de l’empresa Giacomini per fer realitat una millora substancial en l’educació dels nostres fills. També es vol agrair a l’empresa Vilgri que instal·larà un embellidor gratuïtament per acabar de arrodonir l’actuació.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter