Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

Laia Sanz i Àlex Crivillé inauguren el Pati 14 de l’escola Farigola

Aquesta iniciativa, liderada per la Fundació Johan Cruyff, completa les actuacions realitzades durant l’estiu de rehabilitació de la pista i la graderia de l’escola.

Els sevencs Laia Sanz i Àlex Crivillé van fer d’ambaixadors, divendres 24 de novembre, en la inauguració del nou Pati 14 de l’escola Farigola, un projecte liderat per la Fundació Johan Cruyff que consisteix a rehabilitar patis escolars per convertir-los en espais que estimulin els alumnes a jugar i a practicar esport en les hores d’esbarjo. Aquesta iniciativa pionera, a la qual s’hi han sumat altres municipis catalans, promou també valors associats a l’esport, com el respecte mutu, els hàbits saludables, el treball en equip, la integració, la unitat, la solidaritat i la humilitat.

Aquest ha estat el 17è Pati 14 que promou la Fundació Johan Cruyff a Catalunya i que, en el cas de Seva, ha comptat amb la col·laboració del Montanyà Hotel & Lodge. En l’acte també hi van ser presents, al costat dels dos excampions mundials, la presidenta de la Fundació i filla de Johan Cruyff, Susila Cruyff, la directora de la Fundació, Pati Roura, la directora de l’escola Farigola, Mia Casadesús, i l’alcalde de Seva, Xavier Rierola.

Els alumnes, que s’han implicat en el disseny del pati, van estrenar la nova instal·lació juntament amb la Laia i l’Àlex i van presentar el projecte. “Des de l’Ajuntament no podem fer una altra cosa que agrair a la Fundació Johan Cruyff la seva dedicació i la seva vocació, contribuint a la recuperació d’aquest pati i convertint-lo en un espai ple de vida”, va assenyalar l’alcalde. “Ara només ens queda desitjar que els nostres alumnes facin seu aquest pati i, sobretot, que en gaudeixin”.

Unes noves instal·lacions per a l’escola Farigola

Aquesta iniciativa ha completat les actuacions realitzades durant l’estiu per recuperar la pista esportiva i les graderies de l’escola Farigola, que es trobaven molt deteriorades. Amb la voluntat de garantir la màxima seguretat i funcionalitat de la zona d’esbarjo de l’alumnat, l’Ajuntament va abordar la reconstrucció de les grades i el fressat del paviment de formigó de la pista.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter