Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

Veniu a conèixer l'Escola Farigola!

PreinscripcionsEscolaFarigolaPrèviament a l’inici del període de preinscripcions escolars, el centre educatiu de Seva organitza una jornada de portes obertes i una reunió informativa.

L'Escola Farigola de Seva informa que la jornada de portes obertes amb infants nascuts l'any 2015 tindrà lloc el divendres 16 de març, a partir de les 16:15 hores. Des de l'Ajuntament s'anima els pares, mares i tutors a assistir-hi amb els seus fills/es per tal de conèixer l’oferta formativa i les instal·lacions del centre.

D'altra banda, la reunió informativa per a famílies se celebrarà el dilluns 19 de març, a les 20 hores. A més, des de l'Escola Farigola també s'atendran consultes i peticions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé al telèfon 938841075.

La preinscripció dels ensenyaments obligatoris, del 13 al 24 d'abril

Segons informa la Generalitat de Catalunya, la preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es podrà realitzar del 13 al 24 d’abril. D’aquesta manera, el Departament d’Ensenyament redueix el calendari del procés de preinscripció gairebé un mes, des que la família presenta la sol·licitud fins que coneix el centre en el qual ha obtingut la plaça, d’acord amb la petició reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

El fet de començar la preinscripció més tard en relació al curs anterior, a banda de la reducció del calendari, permetrà la disminució de les incidències causades per peticions d’alumnes nouvinguts o altres que es trobin en situacions de canvis, com per exemple, canvis de localitat de residència. En comprimir el període, part d’aquestes situacions es resoldran de manera ordinària i ja no s’hauran de tractar com a sol·licituds presentades fora de termini. La reducció del procés no afecta la durada del termini de preinscripció –que es manté amb aproximadament els mateixos dies que l’any passat-, ni tampoc al de matriculació de les famílies.

Cal destacar que aquesta reducció del calendari s’ha pogut dur a terme en bona part gràcies als nous programes informàtics de registre d’alumnes, de gestió d’admissió d’alumnes i de gestió administrativa i econòmica de centres, atès que han comportat una major integració de dades així com una automatització del seu tractament, que ha permès l’optimització d’alguns dels processos de preinscripció.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva