Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

Formació de català per a persones estrangeres a Seva per al curs 18-19

Partint que el català és la principal eina de què disposen totes les persones nouvingudes per deixar de ser-ho, l’ajuntament de Seva, conjuntament amb el programa de Convivència de la Mancomunitat La Plana, organitza i ofereix un curs de català que s’iniciarà durant la primera setmana d’octubre i durarà fins al mes de juny. Aquest tindrà lloc els dimarts de 15 a 16:30 hores a la sala Polivalent.

El coneixement del català, de la societat catalana i del món laboral, són coneixements bàsics per obtenir el certificat d’acollida que emet la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de promoure l’autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Aquest certificat és un document amb eficàcia jurídica i valor probatori que és d’utilitat en els processos d’estrangeria (arrelament social, modificació i/o renovació d’autoritzacions de residència) o d’adquisició de la nacionalitat, entre d’altres. El mateix certificat pot ser d’utilitat a l’hora de buscar feina o de fer valer la formació i experiència.

Així mateix, a banda del català, enguany també s’ha programat el mòdul formatiu “Coneixement de la societat catalana i de l’entorn” per a estrangers de 18 hores que tindrà lloc els dijous i divendres del 18 d’octubre al 22 de novembre de 15 a 17 hores al Casal de Sant Miquel Balenyà. Aquest curs, finançat pel Fons Social Europeu, té per objectiu donar als estrangers arribats a Catalunya, els coneixements bàsics de la societat catalana i del municipi, els serveis públics, la llei d’estrangeria i els seus últims canvis, les tradicions catalanes, els drets i deures dels ciutadans/es, etc.

Les persones interessades han d'adreçar-se a formalitzar la inscripció a l’Ajuntament de Seva.

cartell catala i entorn SEVA 18 19

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva