Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

L’Escola Farigola estrenarà noves obertures en el proper curs

Les actuacions milloren l’aïllament de l’exterior i suposaran un estalvi energètic.

L’Ajuntament de Seva està treballant per posar a punt l’Escola Farigola de cara al proper curs. En aquest sentit, estan a punt de finalitzar un seguit d’obres iniciades durant el mes de juliol per tal de millorar els tancaments del centre, que presentaven algunes deficiències.

D’una banda, s’han substituït els antics tancaments de portes correderes per uns nous tancaments que consten d’una finestra corredera, un vitrall i una porta. Aquesta última s’obra cap a dins per tal d’evitar accidents, ja que la zona exterior és una zona de pas i funciona com a pati (fet que la converteix en una àrea molt concorreguda i amb molta activitat). Aquests nous tancaments milloraran la comoditat de l’alumnat i el professorat, ja que l’aïllament permetrà la reducció de sorolls externs i també l’adequació de la temperatura, sobretot a l’hivern.

D'altra banda, els treballs també han inclòs la instal·lació d’un tancament a l’aula de professors, que fins ara estava separada únicament per una vidriera, i els treballs de pintura del menjador de l’escola. Aquest nous tancaments, que s’han posat seguint la normativa dels Centres d’Ensenyament de la Generalitat, suposaran un estalvi energètic. Fins ara no hi havia aïllament a les parets i els tancaments estaven en molt mal estat, hi havia portes que no es tancaven i no tenien solució.

En paraules de l’alcaldessa de Seva, Maria Anna Pineda, aquestes obres “posen l’Escola Farigola al dia en matèria de seguretat” i “suposen un petit punt d’inflexió quant a confort i comoditat”.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter