Notícies d'ensenyament a l'Ajuntament de Seva

Nous cursos i tallers per a totes les edats a la Polivalent!

L’Ajuntament de Seva ha programat per aquest a curs 2019-20 tallers subvencionats de psicomotricitat i català, així com un seguit de cursos organitzats per entitats i persones a títol individual en temàtiques com el cinema, el tai-txi, l’anglès o l’educació ambiental.

Amb l’inici del nou curs, tornen a Seva els tallers a la Polivalent. Durant tot l’any tindran lloc al municipi formacions en matèries molt diverses per a tota classe de públics. Amb aquestes, els nens, el jovent, els adults i la gent gran podran practicar esports, fer activitats de lleure, aprendre altres idiomes o desenvolupar la seva capacitat creativa.

Entre els cursos programats, l’Ajuntament de Seva n’ha previst dos que seran subvencionats: el taller de Psicomotricitat i Memòria, i el taller de català, tots dos per majors de 60 anys i gestionats per la Mancomunitat La Plana.

A banda d’aquests tallers, diversos particulars i entitats del poble han programat altres cursos que també tindran lloc durant aquest any a la Polivalent. Entre ells destaquen el curs de DJ on els joves podran obtenir tiquets per realitzar les sessions que vulguin, i el curs de cinema, que comptarà amb la realització d’un curtmetratge i està pensat també per joves a partir de primer d’ESO. Per altra banda també hi haurà un d’educació ambiental, dirigit a nens fins a 12 anys en el que es descobrirà el reciclatge, la flora, la fauna i l’horticultura, i es construiran caixes niu.

A més a més, també es faran activitats esportives -com tai-txi, ioga, virayoga i balls de saló-, anglès en diferents nivells, i activitats creatives com el curs gratuït de manualitats per la gent gran, costura, cant coral i iniciació a la guitarra.

Per consultar tots els cursos prevists per aquest any consulteu el següent arxiu.

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter