Notícies relacionades amb els grups municipals de l'Ajuntament de Seva

Benvinguda al nou portal d'Internet de l'Ajuntament de Seva

Benvinguda al nou portal d'Internet de l'Ajuntament de Seva

Benvolgut/uda navegant,

Em complau donar-te la benvinguda al nou portal a Internet de l’Ajuntament de Seva, la nostra finestra 24 hores oberta a la ciutadania i al món. La xarxa ha esdevingut els darrers anys un canal fonamental en la comunicació bidireccional entre l’ajuntament i els usuaris. El 2009 vam obrir-hi un web amb aquesta finalitat.

Aquest Ajuntament electrònic progressivament s’ha d’anar adaptant a les necessitats de difusió de nous serveis i de recepció de les teves inquietuds, un procés que ara culmina amb l’actualització del portal. Amb la renovació d’aquest lloc web ens adaptem als requeriments de l’accés electrònic dels ciutadans als Serveis públics i et faciliten la navegació per cercar allò que realment t’interessa.

Amb l’actualitat que tens més a prop, l’agenda d’activitats que es programen al teu municipi, la informació relativa als Serveis públics que et presta el consistori, els concursos als quals pots participar, entre molts altres aspectes, pots mantenir-te al dia del que t’ofereix Seva i S.M. Balenyà. Al mateix temps, t’animo a fer-nos arribar les teves peticions a través dels correus electrònics de cada regidor i fer ús de la seu electrònica. La xarxa ens permet acostar-te l’Ajuntament i recollir les teves aportacions amb totes les garanties de privacitat,veracitat i actualització de la informació.

Aquesta finestra també ens permet oferir als visitants una visió global del municipi. Tot això només pot ser-ne un tast, perquè preferim que et passegis in situ pels nostres carrers i places. Tens a l’abast un municipi amb important pòsit d’història i tradició per descobrir.

T’animo doncs, a aprofitar aquesta eina que l’Ajuntament posa a la teva disposició!

F. XAVIER RIEROLA ROVIRA, alcalde de Seva

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter