Notícies de medi ambient de l'Ajuntament de Seva

L’ajuntament de Seva ha posat en marxa tot l’operatiu necessari per fer front a les possibles incidències per la nevada

Amb motiu de les baixes temperatures que s’estan portant a terme i que s’esperen per a les properes jornades i la previsió de nevades a cotes baixes, l’Ajuntament de Seva ha posat en marxa un dispositiu per poder donar una resposta ràpida en cas que calgui actuar al territori tenint de guàrdia part de la brigada avui dissabte i demà diumenge.

L’Ajuntament ha distribuït i seguirà distribuint sal en punts concrets per garantir la circulació en cas necessari. Fins ara, la nevada no ha provocat incidències en la mobilitat del trànsit i la maquinària municipal segueix treballant per netejar les vies.

Diumenge la distribució geogràfica de la nevada serà en els extrems sud-est i nord d'est del principat fins al vespre amb uns possibles gruixos de 5 cm en cotes al voltant de 400 metres localment per sota d'aquesta cota. Les comarques més afectades seran en l'extrem sud Montsià, Baix Ebre i Terra Alta i al nord les comarques Ripollès, Osona, Garrotxa i Alt Empordà remarcant en aquesta darrera la incidència a La Jonquera i l'AP-7.

Es recomana limitar la mobilitat i no acostar-se a les zones afectades per nevades. En cas de necessitat de desplaçament, cal recordar l'ús de les cadenes. Es demana especial precaució per la possibilitat de gelades amb el consegüent risc per la circulació viària.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l'enllaç http://interior.gencat.cat/nevades

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter