Notícies de medi ambient de l'Ajuntament de Seva

Obertes les inscripcions del concurs de Receptes de cuina de la Biosfera

20160915receptes

Des de la Xarxa de reserves de la Biosfera Espanyola, la Unesco, i el Ministeri d’agricultura, alimentació i medi ambient, s’ha engegat un projecte de receptes de cuina que identifiquin cada reserva i la donin a conèixer a tota la Comunitat Europea

En aquest concurs de receptes de cuina pot participar qualsevol persona que resideixi dins del territori de la reserva de la biosfera del Montseny que actualment està formada per 16 municipis: Cànoves, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Aiguafreda, Seva, Brull, Breda, Riells, Garriga, Tagamanent, Figaró, Arbúcies, Gualba, Campins, Fogars i Viladrau. La participació serà individual.

El concurs consisteix en presentar un primer plat, un segon plat, un postre i una tapa, podent participar en totes les categories o només presentar-se en una d’elles, p.e.: presentar només un primer plat. Hi haurà un primer jurat qui valorarà els plats, es farà un recull de les receptes guanyadores que es portaran a un jurat tècnic format per representants de cadascun dels ajuntaments d’Arbúcies, Montseny, Seva i Viladrau, la directora de la Reserva de la Biosfera del Montseny, el president del Comitè Científic de la Reserva de la Biosfera del Montseny, el director del Museu Etnològic del Montseny “ La Gabella”, la presidenta de l’Associació Cuina Vallès Oriental i el director de l’Institut del Patrimoni Cultural Immaterial.

Per participar en el concurs cal omplir una fitxa que la trobareu a l’Ajuntament i als comerços del poble i enviar-la per e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o portar-la a l’oficina de l’ajuntament abans del 30/09/2016.

Els que es presentin han de portar els plats preparats de casa el dia 9 d’octubre a les 12 h a Cal Pastor en el marc de la Fira del Bolet.

Aquí podeu trobar les bases i la fitxa per participar i a l’Ajuntament també en podreu disposar.

Si us agrada cuinar, us animem a participar.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter