Notícies de medi ambient de l'Ajuntament de Seva

El sevadà Èric Güell, un dels guanyadors dels premis ADN Emprèn

Güell es va endur 4.000 euros gràcies a la creació de Showee, un negoci de desenvolupament de dutxes intel·ligents i ecoeficients. Moltes felicitats!

El sevadà Èric Güell va ser un dels guanyadors de la segona edició dels premis ADN Emprèn, en la categoria ADN Starter-Ajuntament de Torelló. Güell es va endur 4.000 euros gràcies a la creació, el 2017, de Showee, un negoci de desenvolupament de dutxes intel·ligents i ecoeficients que faciliten el procés de dutxa a persones amb necessitats especials o d’edat avançada, amb un estalvi de més del 50% en aigua i energia. Aquest guardó, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, premia la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent.

En la categoria ADN-Intraprèn, el premi va recaure en l’equip iDrivers de Girbau Lab, la plataforma d'Innovació Oberta de Girbau per a la indústria de la bugaderia, format per Eudald Bover, Jesús Castro, Maria Formatjé, Marc Llobet, Josep López, Ferran Pineda i Xavier Vilamala. Pel que fa al Premi ADN-Transformer, el va rebre Daniel Joseph Hayes, del Berguedà, un metge neerlandès de 42 anys i resident a Manresa que lidera Vidàlia, un projecte per reconstruir l’antiga Colònia Vidal a Puig-reig.

En aquesta ocasió un total de 32 projectes van concórrer als guardons, que impulsen l’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Els premis tenen com a objectiu posar en valor la trajectòria d’emprenedors de la Catalunya Central per demostrar que el territori també és un factor clau i facilitador per als projectes empresarials.

Felicitats Èric!

 

adn empren web

 Èric Güell, al centre amb camisa de quadres

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

guardiamunicipal@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter