Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

La senadora Mirella Cortès presenta tres esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat demanant actuacions a Seva

SenadoraMirellaCortes

Després de visitar el municipi el passat dijous 25 de maig, la senadora d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Mirella Cortès va adquirir el compromís de presentar tres esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat en resposta a les demandes formulades pel govern municipal. D'aquesta manera, Cortès va traslladar la necessitat de pavimentar i adequar la Plaça dels Esports, la construcció d’una rotonda a l’entrada del municipi per la carretera del Brull -la BV-5301-, i la urbanització del carrer Bonaire.

Cortès va ser rebuda per l’alcalde, Xavier Rierola; la regidora de Promoció Econòmica, Anna Soler; i la regidora de Medi Ambient, Maria Anna Pineda. La trobada, presidida per un clima de col·laboració i d’entesa, va permetre als representants de l’Ajuntament de Seva transmetre a la senadora sallentina les principals necessitats en matèria d’infraestructures i d’adequació de la via pública a Seva. A més, la senadora d’ERC va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes de futur del municipi.

Xavier Rierola assegura que “com a equip de govern és el nostre deure garantir als veïns i veïnes de la vila, dins el nostre marc competencial com a Ajuntament, un estat òptim, segur i adaptat de la via pública”. En aquest sentit, Rierola defensa que “per això, és molt important que totes les necessitats estratègiques i de mobilitat del nostre municipi també formin part de l’agenda de treball d’aquelles administracions públiques que tenen els recursos competencials i financers per actuar”.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva