Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

Remodelació de les instal·lacions del Camp Municipal l'Alzina

El consistori renova completament els dos banys públics situats a sota de la graderia, restaurant tot el seu interior i adaptant l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

La promoció de l’activitat esportiva i els seus beneficis, així com la millora, renovació i equipament de les instal·lacions esportives del municipi seguint criteris de coherència i programació eficient, ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats de l’equip de govern. Per tot plegat, amb l’objectiu d’augmentar la vida útil d’aquests equipaments i oferir-ne als sevencs i sevenques un estat òptim i segur, l’Ajuntament ha impulsat recentment treballs de millora al Camp Municipal l'Alzina.

Aprofitant que la temporada ja ha finalitzat per a la UE Seva i que l'activitat esportiva s'ha vist reduïda notablement al Camp Municipal l'Alzina, el consistori ha iniciat les obres de millora d'aquest equipament esportiu. L’actuació consisteix en la reforma integral dels banys públics i en la supressió de les barreres arquitectòniques amb l’objectiu d’oferir unes instal·lacions adaptades a les necessitats i interessos dels usuaris i facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, garantint així la seva autonomia.

Està previst que les obres de millora finalitzin durant les properes setmanes i que els nous banys públics estiguin llestos per a l'inici de la temporada vinent.

 

lavabosSeva

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva