Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

L'Ajuntament de Seva inverteix en la millora de les instal·lacions de l'Escola Farigola

Comencen les obres de reparació del pati i la reconstrucció de les grades del centre escolar.

L’Ajuntament de Seva segueix treballant per tal de dotar els veïns i veïnes del municipi d’uns serveis i equipaments de qualitat que donin resposta a les necessitats dels diferents col·lectius sevencs.

En aquest sentit, el passat 12 de juny el Ple municipal va aprovar la modificació de crèdit necessària per tal d’escometre la reparació de la pista del pati i la reconstrucció de les grades de l’escola Farigola. La proposta va ser aprovada amb els vots favorables d’ERC i GPS i el vot en contra del PDeCAT.

Una actuació necessària

El pati i les grades de l’Escola Farigola no es trobaven en un bon estat de conservació a causa del lògic desgast del pas del temps. El formigó de les grades s’estava fragmentant i presentava esquerdes, mentre que el paviment de la pista s’estava degradant. Per aquest motiu, l’Ajuntament va considerar prioritari l’arranjament i adequació d’aquests espais per garantir la màxima seguretat i funcionalitat de la zona d’esbarjo de l’alumnat.

Els treballs de millora consisteixen en la reconstrucció de les grades -enderrocant les actuals i muntant unes noves peces de formigó prefabricat en forma de L- i el fressat del paviment de formigó de la pista i posterior reparació d’aquests elements. La superfície objecte d’intervenció és de 750 metres quadrats i el pressupost total és de gairebé 60.000 euros. El termini d’execució de les obres és d’un mes.

EscolaFarigola1

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter