Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

Els nous consultoris mèdics, cada cop més a prop

L’Ajuntament de Seva ha convocat per al mes de juliol un acte públic que servirà per donar a conèixer als assistents els detalls del projecte de noves instal·lacions que ha elaborat l’estudi d’enginyeria Colomer-Rifà.

L'Ajuntament de Seva presentarà públicament la proposta de noves instal·lacions dels consultoris mèdics en un acte que comptarà amb la presència de l'arquitecte municipal, Mauro Mas, i Ramon Colomer, representant de Colomer-Rifà, l'estudi d'enginyeria i arquitectura encarregat de redactar el projecte. L'esdeveniment, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc el proper divendres 21 de juliol, a partir de les 19 hores, a la Sala Cal Pastor.

El programa de consultoris mèdics a Can Manyosa, que comptarà amb tots els recursos per tal que els professionals puguin realitzar la seva tasca de manera òptima, s’ha elaborat conjuntament i de manera consensuada amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i segons la normativa de CatSalut. A més, la Diputació de Barcelona finançarà una part important del cost amb una subvenció de 198.000€ que l’Ajuntament rebrà durant els exercicis 2017 i 2018.

Amb l'impuls d'aquest projecte, Seva continua avançant en la cura i millora dels equipaments municipals, eix central de l’acció diària de l’equip de govern municipal. L’alcalde de Seva, Xavier Rierola, defineix els nous consultoris com “un dels projectes més importants i estratègics del futur immediat de Seva” i  convida tots els sevencs i sevenques a assistir a la presentació del dia 21 de juliol “per tal de conèixer de primera mà els detalls de les futures instal·lacions”. Així mateix, posa en valor la tasca realitzada per l’Ajuntament i el treball dut a terme per tot l’equip de govern per tal d’obtenir els recursos “que permetran fer realitat aquest projecte tan necessari per al poble”. 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva