Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

L'Ajuntament de Seva presenta als veïns i veïnes la proposta de noves instal·lacions dels consultoris mèdics

presentacioconsultorisSevaEn un acte que va tenir lloc a la Sala Cal Pastor, els assistents van poder conèixer els detalls d'aquest ambiciós projecte. 

La Sala Cal Pastor va acollir el passat divendres 21 de juliol la presentació de la proposta de noves instal·lacions dels consultoris mèdics. Després que l’alcalde Xavier Rierola donés la benvinguda inicial, les intervencions de l’arquitecte municipal, Mauro Mas, i Ramon Colomer, representant de l'estudi d'enginyeria i arquitectura Colomer-Rifà, van posar de manifest la necessitat de tirar endavant un dels projectes més importants i estratègics del futur immediat de Seva. En aquest sentit, Rierola va manifestar que "des de l'Ajuntament estem convençuts que les persones han d'estar al centre de l'acció de tot govern, i aquesta presentació n'és un nou exemple; l'habilitació d'aquests consultoris mèdics és una aposta més per millorar els serveis, els equipaments i els recursos i així fer una vida més fàcil i còmode a tots els veïns i veïnes en un servei tan bàsic, vital i imprescindible com és la salut". 

L’acte va aplegar una cinquantena d’assistents, que van solucionar els seus dubtes en el torn obert de paraules i van poder escoltar atentament l'explicació tècnica realitzada pels experts. Els nous consultoris mèdics aprofitaran la planta baixa de l'edifici ja construït a Can Manyosa per habilitar-hi la zona interna i de serveis. D'altra banda, l'atenció als pacients es farà en un nou edifici adjacent que ocuparà l'antic pati de la masia i que permetrà acollir quatre consultoris. Per a més informació, podeu descarregar la presentació de l'arquitecte municipal i també la intervenció de Ramon Colomer, representant de l'estudi encarregat de redactar el projecte.

El programa de consultoris mèdics a Can Manyosa s’ha elaborat conjuntament i de manera consensuada amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i segons la normativa que determina el Servei Català de la Salut. D'aquesta manera, aquest treball en comú garanteix i potencia el resultat final del projecte i també reforça l'acompliment del principal objectiu: que els consultoris mèdics siguin de gran utilitat i funcionalitat per a l'atenció de la salut de la població. El pressupost d'execució és d'aproximadament 440.000 euros i la Diputació de Barcelona finançarà una part important del cost amb una subvenció.

Així doncs, amb l'impuls d'aquest projecte, Seva continua avançant en la cura i millora dels equipaments municipals, eix central de l’acció diària de l’equip de govern municipal. 

 

ConsultorisSeva2

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter