Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

Nou ajut econòmic de la Diputació de Barcelona per a la construcció dels consultoris mèdics a Can Manyosa

El 77% del cost d'aquest ambiciós projecte serà finançat per l'administració provincial, un fet que evidencia la feina realitzada per l'equip de govern per tal d'obtenir els recursos que permetran fer realitat aquest equipament tan necessari i estratègic per al poble. En aquests moments, el procés es troba en fase de licitació.

La Diputació de Barcelona ha atorgat a l'Ajuntament de Seva un nou ajut econòmic de 150.000 euros per a la consolidació i ampliació dels nous consultoris mèdics a Can Manyosa, que s'afegeixen així a la subvenció de 199.000 euros contemplada en el Pressupost Municipal de l'exercici 2018. D'aquesta manera, l'administració pública provincial cobrirà el 77% del cost total d'aquesta actuació, que té un pressupost d'execució aproximat de 461.000 euros.

Aquest ajut econòmic complementari s'emmarca en les Meses de concertació del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019", l'instrument preferent per a l'exercici de les competències de cooperació i assistència local de la Diputació de Barcelona.

L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, es mostra "molt satisfet per aquesta resolució" i assenyala que "el suport de la Diputació, amb aquesta nova transferència de recursos, mostra la voluntat conjunta existent per contribuir al desenvolupament territorial". I afegeix que "l'habilitació d'aquests nous consultoris mèdics és una gran aposta de l'Ajuntament per millorar els serveis, els equipaments i els recursos i així fer una vida més fàcil i còmode a tots els veïns i veïnes en un servei tan bàsic, vital i imprescindible com és la salut".

Els nous consultoris mèdics, al detall

El programa de consultoris mèdics a Can Manyosa, que comptarà amb tots els recursos per tal que els professionals puguin realitzar la seva tasca de manera òptima, es va elaborar de manera consensuada amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i segons la normativa que determina el Servei Català de la Salut. D'aquesta manera, aquest treball en comú garanteix i potencia el resultat final del projecte i també reforça l'acompliment del principal objectiu: que els consultoris mèdics siguin de gran utilitat i funcionalitat per a l'atenció de la salut de la població.

Els consultoris aprofitaran la planta baixa de l'edifici ja construït a Can Manyosa per habilitar-hi la zona interna i de serveis. D'altra banda, l'atenció als pacients es farà en un nou edifici adjacent que ocuparà l'antic pati de la masia i que permetrà acollir quatre consultoris. Per a més detalls, podeu descarregar la presentació de l'arquitecte municipal i també la intervenció de Ramon Colomer, representant de l'estudi encarregat de redactar el projecte, durant l'acte de presentació que va tenir lloc a mitjans del 2017 a la Sala Cal Pastor.

ConsultorisSeva2

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter