Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

En marxa l’elaboració d’un inventari de béns i drets de l'Ajuntament de Seva

CasaVilaSevaLa corporació fa ús del Servei d'Assistència Econòmico-Financer de la Diputació de Barcelona per elaborar aquest valuós estudi.

Per tal de donar compliment a la normativa legal vigent, el municipi disposarà d’un inventari de béns i drets municipals complet i actualitzat, de manera que s’assegurarà la radiografia fidel de la realitat patrimonial de l'Ajuntament. Aquest document s'elaborarà gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, que efectuarà tasques d'assistència tècnica després que el consistori sol·licités aquest ajut.

L’inventari de béns i drets és un document que recollirà informació relativa a tots els immobles que siguin propietat de l'Ajuntament o sobre els quals es disposi de drets d’altra naturalesa. A més, fruit del suport del Servei d'Assistència Econòmico-Financer de la DIBA, l'ens provincial també proporcionarà una aplicació de gestió que permetrà millorar l'administració i control dels béns i drets que formen el patrimoni municipal. D'aquesta manera, es facilitarà a l'Ajuntament de Seva l'accés a programaris específics per efectuar aquesta tasca.

El suport a la gestió del tractament de l’inventari per part de la Diputació consisteix en l’assessorament i assistència en la gestió dels actius econòmics, la seva correspondència amb l’immobilitzat comptable, i la generació del compte patrimonial, tal com determina el Protocol del Conveni de l’assumpció de l’Assistència a la Gestió Econòmica Local (ASGEL).

L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, assegura que "l'elaboració d'aquest estudi era una necessitat per al municipi, disposarem d'aquest instrument que ha de servir per a la conservació i defensa del nostre patrimoni, així com per facilitar l'exercici de diverses potestats administratives sobre els béns municipals".

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter