Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

L'Ajuntament completa la renovació de l'Oficina d'Atenció Ciutadana

ajuntament seva04

La millora de l'OAC permet oferir més i millors serveis i equipaments a la ciutadania, tot afavorint la seva mobilitat i accessibilitat als espais públics i suprimint, alhora, les barreres arquitectòniques existents.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Seva llueix una nova imatge amb el clar propòsit de seguir apropant l'administració municipal al ciutadà i amb la vocació de ser una oficina al servei dels veïns i veïnes, facilitant-los així les seves relacions amb l'ens local. El cost de l'actuació ha sigut de 31.757,68 euros.

Millores realitzades

  • Adequació de la zona d'atenció al públic, permetent que la gent que roman a l'espera disposi d'un indret on seure, i aquella que és atesa ho pugui fer amb comoditat, amb taules i cadires, i en una zona més espaiosa de l'àrea d'atenció.
  • Habilitació de dos punts d'atenció, que són fàcilment identificables des del moment en què s'accedeix a l'Ajuntament.
  • Substitució de la rampa de fusta, un element arquitectònic que anteriorment estava situat a l'exterior, sobre la calçada del carrer de Dalt. Amb la nova rampa, situada a l'interior de l'edifici, es facilita el pas de persones i vehicles d’emergència pel carrer.
  • El conjunt de l’accés disposa de dues portes automàtiques, formant doble cancell, per minimitzar els corrents d’aire a l’interior de l’edifici. Els tancaments s’han resolt amb grans vidres que permeten seguir gaudint de la visió de la volta ceràmica del sostre, sense treure llum a l’interior del vestíbul, i millorant la il·luminació i condicions de treball de l’oficina. A més, s'ha millorat el suport i sistema de detecció de les portes automàtiques.
  • Incorporació d'una porta que tanca físicament la zona de l’OAC, de tal manera que l’oficina pot quedar tancada quan està fora de servei.
  • Adaptació de la sala del costat de l'OAC com a espai de reunions, amb l'objectiu que els veïns i veïnes que hagin de mantenir alguna trobada amb els regidors i tècnics municipals ho puguin fer sense necessitat de pujar a pisos superiors.

Quin servei s'ofereix?

L'OAC està situada a la planta baixa de l'Ajuntament i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis i tràmits. L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenció al ciutadà és evitar als veïns i veïnes desplaçaments innecessaris pels diferents departaments de l'administració municipal. D'aquesta manera, el personal de l'OAC, ara en un espai molt més obert i agradable, fa d'intermediari entre aquestes àrees i el ciutadà.

ajuntament seva02

ajuntament seva03

ajuntament seva01

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter