Notícies d'obres i urbanisme de l'Ajuntament de Seva

Adjudicades les obres de construcció dels consultoris mèdics a Can Manyosa

SignaturaCertisSevaL'empresa Certis serà l'encarregada de realitzar els treballs, que tindran una duració aproximada de set mesos.

L'Ajuntament de Seva i representants de Certis van signar recentment la formalització del contracte pel qual la constructora osonenca esdevé l'empresa adjudicatària de les obres de construcció dels consultoris mèdics a Can Manyosa per un import de 378.107,62€ més IVA. L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, assegura que "amb l’inici dels treballs de construcció d’aquest equipament es dona un impuls definitiu a un dels projectes més importants i estratègics del futur immediat del nostre poble".

Important finançament de la Diputació
La Diputació de Barcelona va atorgar a l'Ajuntament un ajut econòmic de 150.000 euros per a la consolidació i ampliació dels nous consultoris mèdics a Can Manyosa, que es van afegir així a la subvenció de 199.000 euros contemplada en el Pressupost Municipal de l'exercici 2018. Així doncs, l'administració pública provincial cobreix el 77% del cost total d'aquesta actuació. En aquest sentit, Rierola es mostra "orgullós de la feina realitzada per l'equip de govern" a l'hora d'obtenir els recursos ecaonòmics que permetran fer realitat aquest equipament.

Millores del projecte executiu
Un cop formalitzat el contracte amb Certis, les obres s'iniciaran properament i s'allargaran set mesos. D’aquesta manera, i tenint en compte que l’empresa adjudicatària s’ha compromès a entregar l’obra amb una reducció d'un mes sobre el termini, Seva podria finalitzar l’any 2018 disposant d’unes noves instal·lacions mèdiques.

La constructora, a més, també executarà una sèrie de millores en la construcció dels consultoris, com són la col·locació de peces de pedra natural granítica nacional al paviment, les millores dels extradossats de la sala d'espera amb una placa d'aglomerat ignífug i la utilització de rajoles ceràmiques esmaltades per revestir els paraments interiors de les consultes. D'aquesta manera, es dóna compliment a les conclusions de l'informe emès pel Servei Català de la Salut.

Com seran els nous consultoris mèdics?
Els consultoris aprofitaran la planta baixa de l'edifici ja construït a Can Manyosa per habilitar-hi la zona interna i de serveis. D'altra banda, l'atenció als pacients es farà en un nou edifici adjacent que ocuparà l'antic pati de la masia i que permetrà acollir quatre consultoris. Per a més detalls, podeu descarregar la presentació de l'arquitecte municipal i també la intervenció de Ramon Colomer, representant de l'estudi encarregat de redactar el projecte, durant l'acte de presentació que va tenir lloc a mitjans del 2017 a la Sala Cal Pastor.

El programa de consultoris mèdics a Can Manyosa es va elaborar de manera consensuada amb el Departament de Salut de la Generalitat i segons la normativa que determina el Servei Català de la Salut. Un treball en comú que, en definitiva, reforça l'acompliment del principal objectiu: que els consultoris mèdics siguin de gran utilitat i funcionalitat per a l'atenció de la salut de la població. Així doncs, amb l'impuls d'aquest projecte, Seva avança en la cura i millora dels equipaments municipals, eix central de l’acció diària del govern municipal.

SignaturaCertisSeva2

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter