Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

El 22 de setembre estrenem el nou web de seva.cat

El 22 de setembre estrenem nou web de seva.cat

Dilluns 22 de setembre estrenem la nova pàgina web de seva.cat. Un web completament nou i adaptat per poder ser visualitzat en pantalles d'ordinadors fixes i de portàtils alhora que en dispositius mòbils. 

Seva.cat compta amb nova informació i d'actualitzada a més de nous apartats i facilitats per poder fer més tràmits en línia amb l'Ajuntament. Tot plegat amb l'objectiu que es va marcar l'equip de govern a l'inici de l'actual legislatura d'arribar al major índex de transparència possible. 

Des de la pàgina web de l'Ajuntament de Seva es podrà seguir tota l'actualitat del municipi, l'agenda d'activitats i tot allò que calgui donar a conèixer a la població des del consistori. També es podrà consultar l'últim número de La finestra i descarregar-se des del primer exemplar. Els usuaris que ho desitgin podran rebre via correu electrònic les darreres notícies publicades al web segons les temàtiques que hagi escollit.

El nou web té presència a diferents xarxes socials, com el compte ja existent a Twitter i els nous perfils de Facebook i Instagram. Al peu del web si visualitzen les fotos penjades a Instagram amb l'etiqueta #webseva.

La presentació del nou seva.cat, dilluns 22 de setembre a les 7 de la tarda a Cal Pastor, al costat de l'Ajuntament de seva a càrrec d'Eric Vila, alcalde de Seva i Carles Bartrina, regidor de comunicació, energia i noves tecnologies.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva