Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

Seva proposa un desembre ple d’activitats per gaudir de les festes!

Durant aquest mes tindran lloc al municipi diverses activitats culturals, a més de la tradicional representació dels pastorets de l’Escola Farigola, la Pujada del Pessebre, la Quina de Nadal, el Parc de Nadal i la festa de Cap d’Any.

Amb l’arribada del fred i de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Seva ha programat diverses activitats per tal que grans i petits puguin gaudir plegats. El gran gruix de les activitats tindrà relació directa amb el Nadal, però també s’han previst actes culturals a fi de complementar una oferta que, gràcies a les diferents propostes plantejades, es presenta molt completa i diversa.

Pel que fa a les activitats pròpies i genuïnes del Nadal, Seva viurà la tradicional representació dels pastorets de l’Escola Farigola, la Pujada del Pessebre, la Quina de Nadal, el Parc de Nadal i la festa de Cap d’Any.I en relació a l’oferta de caire cultural, hi haurà concerts de versions, el teatre Llàgrimes d’Europa o la tarda de jocs de taula. A més, l’activitat regular a la Sala Polivalent no s’atura i hi podrem seguirtrobant balls de saló, tallers de genealogia o audicions de música clàssica, entre d’altres.

Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes del municipi a deixar-se emportar per l’esperit nadalenc, que convida a sortir de casa i gaudir de la companyia d’amics i familiars, tot participant en la variada programació organitzada, que està adreçada a tots els públics.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De setembre a juny: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns i Dijous de 15,30h a 19h.

-Juliol: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h. Dilluns de 15,30h a 19h.

-Agost: De Dilluns a Divendres de 9h a 14h.

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Telegram

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter