Tens un jardí molt gran i no en tens prou amb el contenidor de restes vegetals?

Dimarts, 27 de juliol de 2021 a les 00:00

Nou servei de recollida de residus verds i de poda, porta a porta, per a cases amb jardins molt grans i d’urbanitzacions.

Les restes vegetals de poda i jardineria són un residu habitual en el nostre municipi. Aquest residu cal separar-lo de la resta de fraccions per tal de fer-ne una gestió correcta, essent el seu destí final la planta de compostatge on se'n fa adob.

L’Ajuntament informa que aquells veïns o veïnes que tinguin jardí molt gran, sobretot cases allunyades del nucli i/o situades en urbanitzacions, i que necessitin un contenidor on abocar les restes vegetals que es generen durant l’estiu, es poden adreçar a l’OAC del consistori perquè se’ls hi pugui facilitar un contenidor de 1000L, que serà recollit a finals d’estiu, principi de tardor.

Les petites restes vegetals (gespa, plantes marcides, fulles, restes de l'hort...), provinents de jardins o patis més petits i d’habitatges del nucli de Seva, es recullen a través de la fracció d’orgànic setmanal que proporciona la Mancomunitat amb una major freqüència.

Si vols saber més, pots trucar a l’Ajuntament, al 938 840 111, en horari d’atenció al públic. Recordem que l’horari d’estiu és el següent:

Juliol

  • De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  • De dilluns a dijous, de 15.30h a 19h.

Agost

  • De dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

Darrera actualització: 27.07.2021 | 15:07