Apunta't a la 3a edició del Fem-ho Jove a Seva!

Divendres, 20 de de maig de 2022 a les 00:00

Del 4 al 29 de juliol es realitzarà una nova edició del programa amb diferents activitats comunitàries i de lleure educatiu

Arran de l'èxit a les últimes edicions del Fem-ho Jove de Seva, arrenca la seva tercera edició amb moltes més propostes gratuïtes pel jovent del municipi. Si tens entre 13 i 17 anys no pots perdre't les activitats que hem preparat del 4 al 29 de juliol.

Com sempre, aquesta iniciativa combina activitats de lleure educatiu com ara tallers, gimcanes, activitats relacionades amb l’educació emocional o sortides a la piscina, però també algunes de caràcter comunitari com la construcció de tres sofàs petits a partir de palets que s'ubicaran a l'exterior del nou Punt Jove de Seva. La unió d’activitats d’aquesta tipologia posa en relleu la importància de gaudir de l'estiu a la vegada que s'enceten nous vincles entre els joves a través del treball en equip.

Podeu realitzar la preinscripció 23 maig al 13 de juny online a través del d'aquest formulari. Un cop hagi passat el termini de temps, s'assignaran les places i es podrà formalitzar la inscripció de manera presencial. Les places són limitades, afanya't a aconseguir la teva!

Preinscripcions:

Quan: Del 23 de maig al 13 de juny

Com: Telemàticament a través del formulari

Per més informació al WhatsApp 696984822 (PUNT JOVE EL REFUGI)

Darrera actualització: 20.05.2022 | 08:59