Aquest dissabte s’estrenen oficialment les noves línies Bus Parc al Montseny

Divendres, 8 de d’abril de 2022 a les 00:00

A partir d’aquest dissabte 9 d’abril es posen en servei de manera definitiva les línies de bus, que s’havien testejat prèviament a la Tardor, per accedir els caps de setmana i festius al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, per anar a Collformic, Viladrau i el poble de Montseny.

Es tracta de la línia 484 entre Vic, Sant Miquel de Balenyà (connexió amb R3) i Collformic, passant per Seva i el Brull, i la 436 de Vic a Viladrau, passant per Sant Miquel de Balenyà (R3) i Seva. Totes estan operades per Sagalés.

Les línies ofereixen bitllets senzills, vàlids per a tot el dia i que permeten pujar i baixar de l’autobús tantes vegades com l’usuari desitgi, així com bitllets integrats al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona i que permeten el transbordament tren-bus, ja que les línies tenen parada en estacions de tren i Ferrocarrils de la Generalitat i faciliten que més visitants puguin arribar des de casa en transport públic.

El servei del Bus Parc es finança entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, i cada administració aporta el 50% del cost. Té l’objectiu que els visitants facin servir el transport públic per arribar als parcs com a alternativa al vehicle privat. A més, el Bus Parc permet realitzar diverses excursions i itineraris lineals i connectar diversos punts dels parcs.

Podeu trobar més informació i horaris a l’enllaç següent: https://parcs.diba.cat/es/busparc

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:28