Arriba a Seva el concurs de pessebres de Nadal 2023

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 12:00

Durant totes les festes de Nadal, els veïns i veïnes de Seva poden participar en el concurs de pessebres. Cal inscriure's de manera presencial o en línia.

Amb l'arribada del mes de desembre i de les festes de Nadal, arriba a Seva el concurs de pessebres de Nadal que anima a tots els veïns i veïnes del municipi a engalanar amb esperit nadalenc tots els racons de les cases per celebrar aquesta època tan màgica de l'any. Des d'aquesta setmana ja us podeu inscriure per participar en el concurs d'aquest 2023, i teniu temps fins al 15 de desembre, quan es tancaran les inscripcions per donar pas a les valoracions del jurat. 

En aquest concurs es poden presentar tota mena de pessebres, ja que només hi haurà una categoria, la que engloba l'ús de qualsevol mena de material natural i reciclat (suro, molsa, escorça, cartró...). La mida i la tècnica també son lliures i a elecció de l'autor o autora.

També és important destacar que s'ha d'assistir a l'entrega de premis, ja que allà es coneixerà al guanyador o guanyadora. En cas del guanyador, o alguna persona representant, no hi sigui en el moment d'entrega, es declararà el premi com a desert i no s'entregarà. El lliurament de premis serà el diumenge 7 de gener a les 17:30h a la plaça de l’Església. Es repartiran tres premis econòmics: 100€ (1er premi), 75€ (2on premi) i 25€ (3er premi). 

El jurat farà les visites dels pessebres els dies 19, 20 i 21 de desembre, amb cita prèvia que l’organització pactarà amb cada participant. Si la visita no fos possible per l’absència de la persona participant, el jurat no té l'obligació de fer-la de nou, però si el jurat ho creu necessari, es reserva el dret de repetir la visita. Com en qualsevol concurs, la decisió del jurat és inapel·lable.

Les inscripcions estaran obertes des del 14 de novembre i fins al 15 de desembre, i es poden formalitzar de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament de Seva o bé en línia, responent a aquest qüestionari amb totes les dades necessàries per participar en el concurs de pessebres d'aquest 2023. 

Animeu-vos a potenciar la nostra cultura popular construint un pessebre pel record!

Darrera actualització: 14.11.2023 | 09:58