Arriba la 6a edició del concurs de receptes de la RB Montseny 2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00

El Concurs Receptes de la Biosfera s’adreça a totes aquelles persones que resideixin dins del territori de la Reserva de la Biosfera del Montseny.  

Les receptes presentades al concurs hauran de contenir com a ingredient principal o com a ingredients majoritaris, aliments que es produeixin i elaborin al Montseny. Cada participant pot presentar tantes receptes com vulgui de les categories següents: 

Primer plat – Segon plat – Postres – Beguda 

Hi haurà dues modalitats: presencial o en vídeo 

Les persones que es presentin a la modalitat presencial a Seva hauran de presentar les seves receptes ja preparades el proper 9 d’octubre durant la Festa del Bolet. A més, hauran de portar la recepta del plat o beguda. 

Les persones que participin en la modalitat de vídeo hauran de gravar un vídeo d’una durada màxima de 5 minuts que en mostri els ingredients, l’elaboració, la persona que cuina i el plat acabat. Els vídeos s’hauran d’enregistrar horitzontalment en alta definició (almenys 1920 x 1080 px de resolució) i presentar-se en format .mp4 o .mov. 

Els vídeos s’hauran d’enviar a través d'aquest formulari, on caldrà aportar, a més a més: 

  • Les dades personals de les persones participants i la recepta completa (ingredients i elaboració) 

  • Tres fotografies del plat acabat en format JPEG original o amb una resolució mínima de 1600 x 1200 píxels a 300 dpi per poder imprimir, lliures de marques d’aigua o signatures 

El termini per presentar les receptes finalitza el 6 d'octubre. 

Premis 

S’estableixen dues modalitats de premis: a les millors receptes i als millors vídeos. 

Es premiaran tant les dues millors receptes de cada categoria (primer plat, segon plat, postres i beguda) i els dos millors vídeos en dues categories: 

Consulta les bases a la documentació adjunta. 

Darrera actualització: 21.09.2022 | 10:14