Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Seva

Dilluns, 3 de de gener de 2022 a les 00:00

La cavalcada començarà a les 18 h de la tarda, tindrà un recorregut més llarg de l'habitual ​i finalitzarà a la plaça dels esports.

L'Ajuntament de Seva ja prepara l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient al poble. Aquest dimecres, 5 de gener, es farà la sempre esperada Cavalcada de Reis. Enguany, el recorregut serà més llarg de l'habitual per evitar aglomeracions. En aquest sentit, es demana que no es barregin grups bombolla diferents i que la gent es reparteixi al llarg del recorregut. També serà important no moure's de l'espai inicialment escollit. És a dir, es demana no seguir la marxa de la rua. Per facilitar les coses, no caldrà fer reserva de l'espai ni inscripció prèvia.

Un cop acabat el recorregut, els Reis aniran a la plaça dels esports per a oferir el tradicional parlament i la posterior entrega de regals als infants. Aquest any s'ha escollit dur-ho a terme en aquest espai per reduir el risc d'aglomeracions. Per tant, es demana que es respecti la distància de seguretat durant la cua. A més, es farà una fila per cada Rei. Un cop es reculli el regal, caldrà abandonar la zona per evitar aglomeracions.

Finalment, es recorda la importància d'utilitzar la mascareta en tot moment.

Celebrem una arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient completament segura!

Darrera actualització: 03.01.2022 | 14:32

Imatges

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Seva