Avís per calor i risc d'incendi arreu del territori

Dimarts, 22 d'agost de 2023 a les 00:00

Protecció Civil i Agents Rurals han activat els avisos per onada de calor i perill d'incendi fins al dia 25 d'agost, amb algunes restriccions noves.

El Govern de la Generalitat ha aprovat per aquesta setmana un seguit de mesures temporals extraordinàries davant l’elevat risc d’incendis en algunes zones del país. Des de les 00.00 hores del dia 22 d’agost fins a les 00.00 hores del dia 25 d’agost de 2023 els municipis inclosos en el mapa de perill d’incendi forestal se’ls aplicaran noves prohibicions.

Seva no patirà l'aplicació d'aquestes noves restriccions gràcies al fet que no es troba en situació de risc extrem, però malgrat això el perill d'incendi segueix sent molt elevat, així que en mesura del possible, cal procurar minimitzar les accions de risc al medi ambient. En aquesta notícia trobareu un document amb les restriccions aplicades a aquests municipis.

 

Important pic de calor aquesta setmana

La complicada situació dels incendis forestals es veurà accentuada aquesta setmana amb l'arribada d'un important pic de calor que dispararà les temperatures arreu de Catalunya, fent que encara puguin ser més propensos a causa de la sequera que actualment està afectant el territori. 

També és important que, durant aquesta onada de calor, es prenguin mesures de precaució per evitar cops de calor i afectació en les persones, sobretot dins dels col·lectius vulnerables. En aquesta mateixa notícia també trobareu alguns consells sobre com combatre la calor i minimitzar el risc en el pic que sembla que s'allargarà fins al 25 d'agost. 

Darrera actualització: 22.08.2023 | 10:04