Beques per activitats esportives

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

La Mancomunitat La Plana ha obert una nova convocatòria per la temporada 2022-2023, dirigida a infants i joves amb necessitats socioeconòmiques.

La Mancomunitat La Plana ha convocat una nova edició de les beques per a activitats esportives al llarg de la temporada 2022-2023. Van dirigides a infants i joves d'entre 3 i 17 anys amb necessitats socioeconòmiquesEl proper dimarts 5 de juliol es farà una sessió informativa a Seva amb l’objectiu d’explicar el procediment, els criteris d’accés i fer suport en la tramitació.

Les sol·licituds es podran fer de l'1 de juliol al 23 de setembre de 2022 i per optar-hi cal que l'infant o jove estigui empadronat/da a Seva, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona o l'EMD Sant Miquel de Balenyà.

Les famílies que hagin sol·licitat una beca de menjador o beca d’escolarització pel curs escolar 22-23, hauran de presentar la sol·licitud juntament amb els documents d’identitat dels membres de la unitat familiar, el volant de convivència i el document acreditatiu de l’activitat esportiva a la qual s’inscriurà i el cost de la mateixa. En canvi, per qui no hagi tramitat cap de les anteriors beques es pot demanar hora amb l’educador/a social de referència, a més de tota la documentació obligatòria que es descriu a les bases adjuntes a aquesta notícia.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 10:36