Bona acollida del primer Cros Escolar de Seva

Dimarts, 28 de febrer de 2023 a les 00:00

Es va disputar el diumenge, 26 de febrer.

La pista Poliesportiva de Seva va acollir el diumenge, 26 de febrer, el primer cros escolar que se celebra al municipi. L'alta participació indica una bona acollida d'aquesta activitat organitzada per primer cop per l'Ajuntament, l'AFA Escola Farigola i el Consell Esportiu d'Osona amb l'objectiu de promocionar l'esport entre els més petits.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida a les carreres dels més grans, els cadets i infantils, que van fer un recorregut de 2.400 metres i 1.800, respectivament. Al llarg del matí van passar per la pista alevins, benjamins i prebenjamins, i finalment, els més petits, la categoria "Escoletes " que va recórrer els 100 metres llisos.

Les curses i les entregues de premis van transcórrer amb normalitat en un ambient distès, de celebració i on l'esportivitat va ser la protagonista. El regidor d'Esports, Pol Barnils, va procedir a fer l'entrega dels premis i medalles i a felicitar els petits valents que van prendre part en la competició. També va destacar que l'esport contribueix a fomentar les relacions socials dels joves, la capacitat de treball en grup i l'autoestima.

De fet, la regidoria d'esports de Seva treballa per aconseguir que la pràctica esportiva infantil sigui una realitat diària del poble perquè té un gran potencial educatiu i és molt important per a la formació física, mental, emocional i social dels nens i adolescents.

Des d'aquestes línies l'Ajuntament vol agrair la col·laboració dels patrocinadors i col·laboradors, en especial al Centre Excursionista de Seva, Fruites Cortiella i Bon Preu per ajudar a fomentar l’esport i els hàbits saludables amb l'entrega de fruita.

Darrera actualització: 28.02.2023 | 09:30

Imatges