Celebrem el Dia Internacional de la gent gran

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 00:00

Un any més, des del programa de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, posen el focus en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran (que es commemora l’ 1 d’octubre). Amb el suport dels ajuntaments participants  que s’oferirà una jornada festiva a Seva el mateix divendres 1 d’octubre, en horari de matí.

Es començarà amb un esmorzar en un restaurant del poble i, tot seguit, es podrà veure la desfilada de vestits de paper a càrrec de voluntàries de l’Associació contra el càncer a la Sala Polivalent. Per finalitzar la jornada, les persones assistents podran gaudir d’un concert del cantautor Juli Piris, amb versions de grans èxits dels 80, 90 i 00. 

Aquesta activitat està subvencionada per l’Àrea Social de La Mancomunitat La Plana, i és gratuïta. Poden participar-hi persones majors de 60 anys dels municipis de: Aiguafreda, El Brull, Els Hostalets de Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l’EMD Sant Miquel de Balenyà.

Per tal d’apuntar-se, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon 93 812 54 45 de 9h a 14h. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

L’any passat, degut a la situació sanitària, es va celebrar amb una proposta adaptada oferint tallers creatius d’estampació de bosses de tela en els que hi van participar 53 persones grans dels municipis que integren l’ens supramunicipal.

La realitat que hem anat copsant al llarg dels darrers mesos ens demostra que les relacions socials són un dels pilars fonamentals per a un desenvolupament integral i saludable, i malauradament el col·lectiu de la gent gran ha estat un dels més afectats en aquest sentit.

Us animem a tots i totes a participar-hi!

Darrera actualització: 10.09.2021 | 13:46