Comença el Cicle de Conferències Musicals

Dimarts, 9 de maig de 2023 a les 00:00

Quatre xerrades del 12 de maig al 17 de juny, a la Polivalent de Seva.

Jordi Domènech i Lluís Vilamajó conduiran un recorregut per la història de la música i de la veu humana en el Cicle de Conferències Musicals que organitzen l'Ajuntament de Seva i la Coral Bella Companyia, del 12 de maig al 17 de juny. Es tracta de quatre sessions en les quals s'escoltaran fragment de peces de tots els estils i èpoques.

La primera trobada, titulada "L'ombra de Farinell", es farà el divendres, 12 de maig, a les 20 hores. L'organització proposa un viatge per l'obra del soprano Farinelli i altres artistes de l'època barroca, com Vivaldi, Händel, Hasse o Porpora, entre altres. La segona sessió estarà dedicada a les múltiples versions que músics com Verdi, Dvorak o Haydn han fet del poema "Stabat Mater". Serà el dijous, 18 de maig, a les 20 hores.

El dimarts, 23 de maig, també a les 20 hores, es farà un recorregut per la gastronomia que, al llarg dels anys, s'ha fusionat amb l'òpera. I per acabar, el 17 de juny, a les 19 hores, el Cor de Cambra Noctes farà un assaig obert amb Lluís Vilamajó i amb Maria Mauri al piano. A través de textos d'inspiració poètica, s'endinsaran en les obres corals d'autors alemanys, catalans i francesos.

L'entrada general a cada sessió té un cost de 5 €, però és gratuïta pels cantaires de la Coral Bella Companyia. A la columna de la dreta de la notícia trobarteu el programa complet.

Darrera actualització: 09.05.2023 | 14:04