Conservació de les edificacions de la Ruta dels Molins

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 11:00

L'Ajuntament de Seva i l'Ajuntament de Taradell han signat un conveni col·laboració conjunta per la conservació de les edificacions que conformen la unitat patrimonial d'interès històric i cultural de la Ruta del Molins amb l'objectiu de preservar en una primera fase i reconstruir o rehabilitar posteriorment.
 

Avui dia ja s'ha tramitat la Declaració de Bé Cultural d'Interès Local (BECIL) de la resclosa del Molí Xic de Sors, tramitada per l'Ajuntament de Taradell, i del Molí Xic de Sors tramitada per l'Ajuntament de Seva. El següent pas serà la tramitació conjunta del projecte tècnic i patrimonial corresponent a la declaració de BECIL de tota la zona del Molí de Sors (Restes del Molí dels Sors, canals i presa vella i nova del Molí dels Sors, Pont d'en Gatus i pou de glaç).

Des de Seva es considera molt important poder conservar aquesta ruta per donar a conèixer el patrimoni històric i natural de la nostra vila.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair la predisposició de la propietat per fer-ho possible, perquè sense ella això no seria possible.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 11:13