Consulta l'estat de la sequera a Seva a la web de l'ACA

Diumenge, 4 de febrer de 2024 a les 16:00

Seva es troba actualment en estat d'excepcionalitat, però aquesta situació ja comporta restriccions i és primordial cuidar els nostres recursos hídrics.

Aquesta setmana més de 200 municipis de Catalunya han passat a estar en situació d'emergència per la complicada sequera que castiga Catalunya des de fa mesos. Malgrat no haver estat el cas de Seva, que encara es troba en situació d'excepcionalitat, és molt important cuidar i mantenir els nostres recursos hídrics per intentar demorar al màxim l'entrada en aquesta situació que encara endureix més les restriccions a l'aigua de boca arreu del territori. 

Per consultar l'estat de la sequera a qualsevol municipi de Catalunya, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha habilitat un portal anomenat 'Visor de la sequera' que fa un resum dels límits de consum per domicili i les restriccions que s'apliquen actualment en aquell municipi. Seguint aquest enllaç podreu consultar l'estat general de Catalunya i de Seva i, si voleu veure altres municipis de Catalunya, també podeu accedir al buscador genèric en l'enllaç d'aquesta mateixa notícia. 

Ajudem tots i totes a evitar que aquesta sequera segueixi avançant i empitjori encara més la situació actual.

Darrera actualització: 04.02.2024 | 10:08