El CT Seva amplia el gimnàs i els serveis

Dimecres, 20 de de juliol de 2022 a les 00:00

El club ha posat nova maquinària a la sala de musculació, ha incorporat una entrenadora personal i ha ampliat el ventall d’activitats dirigides.

El Club Tennis Seva ha fet una renovació important del gimnàs del club. S’ha comprat maquinària nova per a la sala de musculació: bicis d'spinning, bici vertical, bici el·líptica, elements per exercitar els tríceps, politja dual alta i baixa, la màquina de curl de cames i bancs d'abdominals, entre d’altres.

A més del material, també s’ha contractat el servei d’una entrenadora personal que ve dos dies per setmana (dilluns i dijous) i destina mitja hora a atendre tots els usuaris i usuàries que vulguin personalitzar el seu entrenament o resoldre qualsevol dubte. Els dilluns, l’entrenadora hi és de 19 a 19.30 h; i els dijous, de 19.45 a 20.15 h. Tot i així, hi ha la possibilitat de concertar hores per fer entrenaments personalitzats. El gimnàs és d’entrada lliure per persones sòcies; i té un preu de 3 € per les persones no sòcies. 

Finalment, una altra millora també ha sigut l’ampliació de l’oferta d’activitats dirigides. Darrerament, s’han començat classes d’spinning, tabata, hit (entrenament d’alta intensitat), tonificació... Els preus de les activitats són de 5 €/sessió per socis; 7,5 €/sessió per socis numeraris; i 10 €/sessió per no socis.

Darrera actualització: 20.07.2022 | 09:23