Els Roures acull el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 00:00

El diumenge dia 18 de juliol, la Piscina Municipal Els Roures de Seva acollirà el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, activitat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya durant tot el mes de juliol.

Durant tota la setmana hi haurà una guardiola per a qui vulgui fer donacions per la Fundació i una mostra del marxandatge que es pot obtenir a través de la botiga virtual. La Fundació destina les donacions i la recaptació de la botiga als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca en la millora de la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

A les 12h del diumenge es realitzarà el conegut salt del Mulla’t en què les persones usuàries de la instal·lació que vulguin podran saltar totes a la vegada a l’aigua. Com que l’aforament de la piscina gran està restringit per les restriccions sanitàries vigents, en cas de necessitar-se es farà més d’un torn per garantir la visibilització del suport a la campanya solidària mantenint la seguretat de l’activitat.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

Per a més informació podeu consultar la web del Mulla’t (https://www.mullat.cat/).

Darrera actualització: 13.07.2021 | 12:51