En marxa la investigació per editar un llibre sobre la història del futbol a Seva

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 00:00

L’any 2023 es celebra el 50è aniversari de la creació de la Unió Esportiva Seva, tot i així la història del futbol a Seva té més de 100 anys, el dia de la festa major de 1922 es va inaugurar el primer camp d’esports disputant un partit de futbol contra l’Estudiantil de Vic.

Aquest fet està documentat en el treball de recerca de batxillerat de l’alumne Martí Moya Soler, treball que ha despertat l’interès per escriure la història del futbol a Seva.  

Amb la iniciativa i suport conjunt de l’Ajuntament de Seva i la Unió Esportiva Seva ha començat el procés d’investigar i buscar informació amb l’objectiu d’editar un llibre per explicar el decurs del futbol sevadà amb un ampli recull de documents i fotografies.

Per aquest motiu es busca la col·laboració per recollir la màxima informació possible. Si heu estat jugadors o jugadores del futbol de Seva, vosaltres o els vostres pares i teniu fotografies, carnets, cartells o documents antics del futbol a Seva els podeu enviar.

Podeu contactar-hi a través correu electrònic ueseva1973@gmail.com o adreçar-vos a la Unió Esportiva Seva.

Aquest treball l’estan duent a terme en Martí Moya, en Jaume Soler (tel. 649 720 843) i com a responsable l’Anna Soler Colomer (annasolercolomer@gmail.com ). També podeu contactar amb el Taller de Genealogia de Seva, a on es recullen fotografies antigues del poble (fotografiadeseva@gmail.com).

Darrera actualització: 23.05.2022 | 12:50