Enquesta per elaborar el Pacte Nacional de Salut

Diumenge, 4 de febrer de 2024 a les 10:30

Des del Departament de Salut s'ha iniciat un procés participatiu per recollir propostes i transformar el sistema de Salut de Catalunya. Està obert a tothom.

Els canvis sociodemogràfics, epidemiològics, tecnològics i de la mateixa demanda de la societat fa necessari afrontar una transformació del sistema de salut per tal d’afavorir tant la seva pròpia sostenibilitat com la millora dels resultats en salut esperats. Per a dur a terme aquesta transformació són necessàries estratègies de llarg recorregut, que van més enllà dels cicles de govern, així com el compromís entre els diferents agents que hi tenen influència.

Per aquesta raó, es considera necessari fer-ho a través d’un Pacte Nacional de Salut. En el procés d’elaboració d’aquest Pacte, des del Departament de Salut s’ha iniciat un procés participatiu adreçat a la ciutadania per tal de recollir la seva visió i propostes per a transformar el sistema de Salut de Catalunya. Aquesta participació es du a terme a través d’un qüestionari al portal Participa.gencat.cat, fins al 18 de febrer del 2024.

Hi podeu participar a través d'aquest enllaç o el que trobareu en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 04.02.2024 | 10:00