Fem una crida al civisme

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Seva fa una crida a la participació i al civisme durant els actes organitzats aquesta temporada d’estiu. Enguany, les activitats són per viure-les intensament al carrer, respectant, això sí, la convivència.

El soroll i la pertorbació del descans veïnal o l'abandonament de deixalles al carrer són alguns dels efectes vinculats a les botellades, les trobades informals de joves que es produeixen de nit en l’espai públic per consumir begudes alcohòliques. En plena pandèmia s'hi afegeix també el risc de contagi per la Covid-19. A més, en molts casos també s’incrementa la despesa pública, ja que la brigada municipal ha de treballar de forma extra per recollir i netejar per deixar-ho tot a punt pel dia següent.

Demanem respecte pel nostre entorn, començant pel més proper, la cura de l’espai comú, del mobiliari, la recollida de brutícia, etc. Aquesta actitud cívica, dintre de la nostra vila ajuda afavorir relacions més sanes i respectuoses, minimitzant l’aparició de conflictes i millora de les relacions entre el veïnatge. 
Des de l’Ajuntament de Seva convidem a tothom a viure la festa amb intensitat, civisme, respecte i sentit de la convivència.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 18:52

Imatges

incivisme incivisme