Formació d’educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Seva, Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona, Viladrau i la EMD de Sant Miquel de Balenyà ofereixen, un any més, el programa de formació en el lleure amb l’objectiu de posar a l’abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s’hi puguin dedicar professionalment o voluntàriament.

Concretament, s'ha organitzat un curs de premonitors i premonitores de lleure per als i les joves de 16 i 17 anys que es realitzarà al Can Costa Centre Cultural de Taradell del 27 juny a l’1 de juliol de 9 a 13 h.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori i permet tenir una primera visió del món del lleure: s’aprenen les funcions del monitor/a, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

Va dirigit a persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l’ordre d’inscripció.

Les preinscripcions es realitzen online fins el dia 13 juny a través d’un formulari (https://forms.gle/SLipQMGryQgpybM36). Un cop tancat aquest període, s’enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s’haurà de presentar de manera presencial mitjançant cita prèvia al Punt Jove municipal.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 12:44